Bruiloft Jeffrey & Kelly

Dordrecht | Kindercentrum Juliana | DordtYart | Develpaviljoen

Wij hebben jullie tijdens de trouwbeurs ontmoet. We hebben leuke ideeën besproken en die hebben we goed waar kunnen maken. Jullie trouwauto zorgde voor veel bekijks! Het begon op het schoolplein bij de kinderen van de basisschool. Wat hadden zij hun best gedaan om wat leuks voor jullie te organiseren! In het prachtige stadhuis zijn jullie getrouwd, waar de trouwambtenaar er echt een feestje van maakte! Aansluitend zijn wij de stad in gegaan om mooie plaatjes te maken in de mooie historische stad Dordrecht. Na jullie openingsdans knalde het feest los! Wat vliegt zo’n dag toch snel om.

Veel geluk samen!

“Didi is een super enthousiaste en spontane fotograaf die graag meedenkt en ervoor zorgt dat de mooiste dag van je leven echt onvergetelijk wordt. Het begint al bij het kennismakingsgesprek; veel enthousiasme, veel verschillende foto’s om te zien en er wordt goed meegedacht of de planning wel haalbaar is. 

Dag van de bruiloft: Didi staat zoals afgesproken bij de bruid voor de deur en gaat gelijk aan de slag. Gordijnen gaan open, er wordt op de bank gestaan en zelfs de tuin wordt gebruikt om de mooiste foto’s te kunnen maken. Leo is op dat moment bij de bruidegom om de foto’s van het aankleden te maken, zo wordt het uiteindelijk een compleet verhaal. 

Didi en Leo zorgen ervoor dat de hele dag wordt vastgelegd zonder dat zij ‘zichtbaar’ aanwezig zijn. Tijdens het ophaalmoment is er echt de ruimte om even van elkaar/het moment te genieten, zonder dat de fotograaf verteld dat je even moet kijken of even moet poseren. Het wordt echt vastgelegd zoals het gebeurt. Niets is te gek voor de perfecte foto; op een ladder, achter in de auto, door de brandnetels en zelfs 30 kleuters die allemaal in het klimrek moeten zitten. 
We genieten keer op keer nog van de mooie foto’s. Onwijs bedankt!”