Bruiloft Stewart & Jennifer

Rotterdam | Kralingse bos | Delft | Schaapskooi

Wat is er uitgekeken naar dit huwelijk, een mooi, energiek en liefdevol stel. ’s Ochtends was het gezellig druk om alle haren in de juiste krul te krijgen van de aanwezige dames. Het enthousiasme, en een tikje spanning, van de moeder van de Jennifer zorgde voor lachwekkende momenten. Zelf kon ze er ook om lachen, prachtig om te zien hoeveel liefde zij voor haar kinderen heeft. Aan de familiekant van Stewart was dit precies hetzelfde, wat genoten jullie intens van elk moment. Geweldig voor mij, om dit vast te mogen leggen. Alsof het zo moest zijn kwam de zon door terwijl Stewart met de cabriolet aan kwam rijden. Prachtige momenten volgenden tijdens de shoots en ook tijdens de ceremonie. Jullie familie is echt een eenheid. Het ja-woord was overtuigd en vol emotie. Jullie wilden niets liever dan de liefde verzegelen met deze waardevolle vrienden en familie in jullie bijzijn. Na het diner ging het dak eraf en werd er tot laat door gedanst. Ik heb ervan genoten, veel geluk toegewenst samen!

Beleving van het echtpaar

Stewart en Jennifer

Didi is een topper! Vanaf de voorbereidende gesprekken tot de grote dag, van de eerste proefdrukken tot het definitieve album, Didi heeft alles met veel enthousiasme en professionaliteit opgepakt en geregeld. Haar creatieve ideeen hebben ervoor gezorgd dat we op onze grote dag hebben genoten van de fotoshoot op verschillende locaties en heeft zij zorg gedragen voor een prachtig album waar we keer op keer met familie en vrienden van genieten.
Lieve Didi mede door jou is onze droombruiloft een onvergetelijke dag geworden en zijn wij dankbaar dat je op ons pad bent gekomen!

Nogmaals dank voor alles meid het album is echt prachtig!

Liefs Jen en Stew

Stewart en Jennifer