Bruiloft Ronald & Ginny

Berkel en Rodenrijs | Delft | Alphen a/d Rijn | Eten en drinken 1892

Toch blijft dat uniek, om bekenden te fotograferen tijdens hun huwelijk. Zo ook bij Ronald en Ginny. De stoere mustang als trouwauto gaf duidelijk de smaak aan van dit mooie stel. Een auto die vraagt om goed gefotografeerd te worden natuurlijk! Beiden waren opvallend ontspannen en later bleek waarom. Blij vertelden ze Leo en mij dat Ginny in verwachting was en dat dat na de ceremonie bekend gemaakt zou worden. En eigenlijk was dat het enige moment waar ze wel spanning voor hadden! Je raadt het al, de gezichtsuitdrukkingen als gevolg van deze bekendmaking waren fantastisch om vast te leggen. Met name de moeder van Ginny en de zus/schoonzussen. Echt geweldig! Tijdens de ceremonie en fotoshoot was het alleen maar genieten, van elkaar en van het geheim wat ze nog even voor zichzelf hadden. Inmiddels is Ginny bevallen van een prachtige zoon, Lorenzo Liam. Wij wensen jullie veel geluk toe!

Beleving van het bruidspaar

Ronald en Ginny

Wat een fantastische dag hebben wij gehad en door Didi hebben we er schitterende herinneringen aan over gehouden! De foto's zijn echt kunstwerkjes op zich en zijn alles wat we ons konden wensen!

Heel fijne voor gesprekken met Didi gehad waar de professionaliteit en creativiteit vanaf spatte! De planning van de dag in overleg gemaakt, waardoor de dag zelf heel onspannen verliep.

Didi had de locaties top uitgezocht, wat voor ons weer een zorg minder was voor de toch al drukke planning.

Al met al heeeeel blij dat we de keus voor Didi als fotograaf hebben gemaakt, want zij (en Leo uiteraard) hebben van een schitterende dag een werkelijk onvergetelijke dag weten te maken!

Ronald Heesbeen